Laatste tips & tricks - Walk

Het is bijna zover : de 39e editie van de Keytrade Bank Abdijentocht, en jij bent er bij!

Hierbij de laatste tips & tricks voor een vlot verloop van de dag.

  1. Check je startplaats !

Wandel je 16 km? Dan start je in Tongerlo, aan de Sporta Spot Kempen.

Wandel je 35 km? Dan start je in Averbode, in Domein De Vijvers.

  1. Een vlotte start

Vergeet je e-ticket niet! Je hebt je e-ticket ontvangen in je mailbox vlak na je inschrijving. Print het af of breng het mee op je smartphone. Met je e-ticket gebeurt het afhalen van je polsbandje snel en vlot!

Niets gekregen?  Check je SPAM, en indien ook daar niets te vinden is, kom gerust naar de helpdesk, we helpen je daar met plezier verder!

  1. Shuttlebussen

Bij je inschrijving kon je aangeven of je gebruik wenste te maken van de shuttlebussen. Gelieve je goed aan het opgegeven uur te houden zodat dit transport vlot kan verlopen. De shuttlebussen rijden van 7u00 tot 18u00 tussen Averbode en Tongerlo.

Opgelet: tussen 13u30 en 14u30 krijgen lopers voorrang in de richting van Averbode naar Tongerlo zodat zij tijdig kunnen starten.

  1. Parkeren

In Averbode is er gratis parking voorzien aan Domein De Vijvers.

In Tongerlo is er (beperkte) parkeergelegenheid aan de Sporta Spot Kempen.

  1. Pasta van Foodmaker

Wandel je de 35 km, dan krijg je halfweg je parcours, in Tongerlo dus, een pasta van Foodmaker aangeboden.  We voorzien ook een vegetarische variant.

  1. Hond(en) mee?

Neem je je hond(en) mee donderdag?  Fijn!  We voorzien op elke bevoorradingspost voor de viervoeters drinkbakken met fris water.  Hou te allen tijde je hond aan de lijn tijdens de wandeling, en graag ook poepzakjes gebruiken zodat andere wandelaars geen onaangename verrassing aan hun schoenen krijgen. 

  1. Herbruikbare bekers

Vergeet je herbruikbare beker niet voor de bevoorrading(en)onderweg. Vergeten? Kom dan even langs aan de helpdesk waar je er eentje kan kopen voor 3€.

Er zijn GEEN bekers ter beschikking voor water en/of sportdrank op de bevoorradingen. Wel voor een frisse Tongerlo 😉.

  1. Gratis foto

Kom na de finish zeker even langs aan de Keytrade Bank stand voor een leuke foto.

  1. Geniet!

Je wandelt een prachtig parcours, geniet met volle teugen met respect voor de natuur. Voor +18-jarigen is er zowel op de bevoorrading als aan de finish een fris Tongerlo Abdijbier om de dorst te lessen en te proosten op een mooie prestatie!